Trouwen in de winter? Wij zeggen volmondig ja!

De wintermaanden zijn de minder populaire maanden om te trouwen, maar waarom eigenlijk?
Het is juist zo magisch, romantisch en vooral ook anders!

Hoe leuk is het om jullie zelf en je gasten iets nieuws te laten ervaren door bijvoorbeeld te trouwen in een ruimte vol met kaarsen of te trouwen voor de open haard? En hoe lekker zou het zijn om je gasten te verwennen met een hot chocolate bar in plaats van een sweet table?

Verder zijn er nog zoveel meer redenen om jullie bruiloft in de winter te houden.
Wij zetten er een aantal op een rijtje:

  • Voor een bruiloft in de winter zijn er zoveel gave thema’s te bedenken!
    Van een rustic winter wedding tot aan een winter wonder wedding. Ga je voor de warme kleuren met een klassieke uitstraling of ga je voor sprookjesachtig?
  • De weekenden in de maanden november en januari zijn over het algemeen bij iedereen minder volgepland. Hoe leuk is het dan om jullie zelf en je gasten in die ‘saaiere maanden’ te laten verheugen op een mooie trouwdag met een te gek feestje?
  • In de wintermaanden kunnen trouwlocaties speciale prijzen en winterdeals aanbieden, waardoor je een hoop kan besparen op de locatie en dit geld misschien weer kan gebruiken voor iets anders. Misschien ga je dan nu wel voor die dure sieraden en je verloofde voor het huren van die Lamborghini?
  • And last, but not least….
    Trouwen in de winter hoeven we nu ook niet meer te laten voor het weer, toch? Oké, het blijft Nederland en dat betekent dat je weleens pech kan hebben met een flinke regendag, maar die kans heb je in de lente of zomer ook. Voor de rest zijn de temperaturen in de wintermaanden goed te doen en is het soms zelfs zacht weer!

Om aan bruidsparen te tonen dat winterbruiloften fantastisch zijn, hebben wij een styled fotoshoot georganiseerd in het thema ‘Rustic Winter Wedding’.

Hieronder vinden jullie de resultaten van de fotoshoot. Wij vinden de foto’s te gek geworden en willen alle leveranciers bedanken voor de geslaagde samenwerking!

Credits:
Locatie: Slot Assumburg
Fotografie: Trouw Trendy
Planning & styling: Passionate Weddings
Styling & decoratie: Troupe de Luxe
Bloemen: Troupe de Luxe
Bruidsjurk: De Bruidslakei
Trouwpak: Deitmers Mannenmode
Hair & make-up: Visagie Baron
Bruidstaart: Micha & Diana’s
Stationery: Met Inkt
Ballondecoraties: Balloon Creations
Bedankjes: Locomix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *